In de peiling!: Gaat de consolidatietrend zich dit jaar voortzetten?

Het jaar is net twee maanden oud en het gonst alweer van de overnamegeruchten en -plannen. De ‘welles-nietes-kermis’ rond Aon en Willis Towers Watson is daar een voorbeeld van. Dat brengt ons op de vraag: gaat de consolidatietrend zich dit jaar voortzetten en zo ja in welke segmenten zullen de meeste fusies & overnames plaatsvinden? We zijn benieuwd naar uw mening. Vul de poll hieronder in of ga naar de website www.riskenbusiness.nl. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

In de peiling!: Gaat de consolidatietrends zich voortzetten?

Gaat de consolidatietrends zich voortzetten? 

 Bedankt voor uw medewerking

Uitslag vorige poll: Werkdruk is het hoogst bij (contra)expertisebureaus

Volgens de lezers van nieuwsbrief en website van Risk & Business is de werkdruk binnen de schadeverzekerings- en regelingsbranche het hoogst bij (contra)expertisebureaus. Van alle bedrijfstakken actief in dit segment hebben volgens ruim een kwart van de inzenders  (28,26%) (contra)experts het drukst. Daarna volgen reconditioneringsbedrijven met 19,57% op de tweede plaats en verzekeraars op plek 3 met 17,395 van de stemmen.

Op ruime afstand volgen makelaars (8,70%), volmachtbedrijven (6,52%), risk & insurancemanagers (4,35%) en provinciale assurantiekantoren, personenschade-experts en advocatenkantoren (allen 2,17%). Van alle respondenten is 8,70% overigens van mening dat er bij geen enkele beroepsgroep in de sector sprake is van een te hoge werkdruk.