Geldfit Zakelijk: Financiële check en hulp voor ondernemer

Geldfitzakelijk.nl is de nieuwe online check voor ondernemers en zzp’ers waarmee zij inzicht krijgen in hun financiële situatie. Ook bevat de website informatie over waar zij terecht kunnen voor hulp. Geldfit Zakelijk is een initiatief van de Nederlandse Schuldhulproute, in samenwerking met ondernemersorganisaties, banken en verzekeraars.

Mede door de coronacrisis krijgen meer ondernemers te maken met financiële onzekerheid. Zoals Erwin Mulder van vervoersbedrijf Tip Top Toers. Hij werd geholpen door MKB Doorgaan. “We hadden net een grote bus aangeschaft en toen begon de crisis. MKB Doorgaan bood een luisterend oor en gaf adviezen voor de juiste financiële ondersteuning. Ook kon ik hulp ontvangen in de vorm van coaching, juridisch of bedrijfskundig advies. Zo sta ik er in zware ondernemerstijden niet alleen voor.’’

Snel inzicht in financiële situatie

Martin Suithoff, directeur van de Nederlandse Schuldhulproute, ziet dat veel ondernemers onvoldoende op de hoogte zijn van de hulp die de overheid en lokale gemeenten kunnen bieden. “Door middel van Geldfit Zakelijk kunnen ondernemers binnen enkele minuten beeld krijgen van hun situatie. Ze ontvangen tips en krijgen een overzicht van alle mogelijkheden die er zijn.”

Geldfitzakelijk.nl is officieel gelanceerd. In de komende maanden wordt de check en het hulpaanbod uitgebreid en geoptimaliseerd.

Bron: Nederlandse Schuldhulproute