Flyct is op zoek naar een ervaren letselschade-expert

Bij Flyct in Capelle aan den IJssel is een vacature ontstaan voor een ervaren letselschade-expert. Voor meer informatie klik op de vacature:

VACATURE ERVAREN LETSELSCHADE-EXPERT

Wij hebben binnen ons Expertteam een plaats vrij voor een energiek en communicatief vaardige Letselschade-expert voor minimaal 32 uur per week.

Als Letselschade-expert ben je een van de gezichten van Flyct. Je bent de spin in het web in een schaderegelingsproces. Je hebt contacten met diverse cliënten, verzekeraars, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, politie of getuigen. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor je eigen dossiers.

Wie we zijn

Wij zijn Flyct. Flyct is altijd in beweging en behartigt op innovatieve wijze de belangen van letselschadeslachtoffers. Wij claimen schades met lef! Met bijna 90 medewerkers maken we ons sterk voor rechtvaardigheid en een optimale schadevergoeding. We gaan proactief en ambitieus te werk en houden van doorpakken.

Wat vragen we van je?

Je hebt minimaal HBO-denkniveau, een rijbewijs B en een ruim aantal jaren ervaring met het behandelen van letselschadezaken. Een afgeronde opleiding van NIVRE-RE personenschade is een pré. Het belangrijkste is dat je met alle betrokkenen effectief kunt communiceren. Je hebt te maken met een breed speelveld en diverse belangen. Je bent een vertrouwenspersoon die zich in de situatie van een cliënt kan inleven. Je bent energiek en je cliënt ervaart dat je voor hem of haar gaat. Jij wilt de beste worden in je vak en bent bereid om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten?

We vragen wat, maar hebben je ook veel te bieden: een leuk team, uitdagend werk waarin je al snel zelfstandig taken mag oppakken en veel contacten hebt met uiteenlopende partijen (advocatuur, instanties, gerechtsdeurwaarders). Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie met een aantrekkelijke beloning en leaseauto binnen een ambitieus en dynamisch bedrijf in een mooi kantoor in Capelle aan den IJssel. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om veel vanuit huis werkzaam te zijn en/of vanuit één van de diverse andere kantoren van het moederconcern te werken (verspreid over Nederland).

Interesse of vragen?

Bel of mail naar onze HR-afdeling op 010 892 5720 of via vacature@flyct.nl

En dan?

Na de ontvangst van je CV kun je van ons binnen 1 week een reactie verwachten dat we je CV hebben ontvangen en dit in behandeling nemen.