Eerste nummer 2018 verschenen van digitaal magazine Risk & Business  

Gisteren (5 februari jl.) is er weer een nieuwe digitale editie verschenen van het Risk & Business Magazine. In het eerste nummer van 2018, dat 24 redactiepagina’s telt, wordt zowel in het voorwoord als in een artikel aandacht besteed aan de aardbevingsproblematiek in Groningen, dat sinds vorige week zowel een nieuw schadeprotocol kent als een andere, alweer vierde instantie, die verantwoordelijk is voor de aansturing van de vele schadeclaims als gevolg van de aardbevingen.

In de uitgave staan daarnaast interviews te lezen met de directies van RVJ en Bosboon over de joint venture van beide bedrijven op het gebied van brandschades, drie leden van de Branchevereniging NLE over hun visie op de letselmarkt en de rol en het belang van hun brancheverenging. Daarnaast vertellen Frank Fukking (Schadehulp) en Marjolijne Knottenbelt (ZO Letselschade & Mediation) over het hoe en waarom van de opzet van Schadehulp Regres, een nieuw bedrijf dat zich vanuit een nieuwe vestiging in Utrecht toelegt op het verhalen van materiële en letselschades.

De uitgave wordt gecompleteerd door een interview met twee leden van NIVRE’s Branchegroep ATV + Agrarisch over de activiteiten van de branchegroep, die allen in het teken staan van de drie pijlers verbinden, verjongen en kwaliteitsborging, een verhaal van hoogleraar Ira Helsloot over het belang van de verplichte risicoaansprakelijkheidsverzekering, de kans op schade in Nederland zoals de Londense Grenfell Tower en van Udo Oelen (SAP) over bescherming van persoonlijke gegevens.  Kijk hier voor het volledige magazine https://lnkd.in/eSPJhqx