Dutch Removal Claim Event RVJ Expertises en Taxaties verhuist op 19 januari a.s. naar andere locatie: Steigenberger Airport Hotel

 Het Dutch Removal Claim Event, een initiatief van RVJ Expertisen en Taxaties dat plaatsvindt op donderdagmiddag 19 januari a.s. , heeft een andere locatie gekregen: Steigenberger Airport Hotel op Schiphol Oost. Het evenement is  bestemd is voor schadebehandelaars bij nationale-/en internationale verhuisbedrijven, (marine) assurantiemakelaars en verzekeraars en voor schadeherstellers (inboedel en antiek) en overige branchegenoten die zijn geïnteresseerd in verhuisschaden en gerelateerde verzekeringen.

Doel van het Dutch Removal Claim Event  is het delen van kennis en ervaringen door te netwerken, de doorlooptijden van nationale en internationale verhuisschadeclaims te verbeteren, de service te verhogen en kosten te besparen. In een toelichting op het initiatief zegt Annemieke Verhorst-Lemsom van RVJ Expertises en Taxaties: “Afgelopen september heb ik samen met mijn collega Nadia Kuah in Las Vegas (VS) ons eerste congres bijgewoond van het CPPC ( Claims prevention & Procedure Council) bijgewoond. Daar ontmoetten we mensen die zich, net als wij, elke dag, de hele dag bezig houden met verhuisclaims. Daarbij werd in een zeer open sfeer inhoudelijk over alle facetten van het behandelen van verhuisclaims gesproken. Het leek ons een fantastisch idee om eenzelfde soort evenement in Nederland te organiseren, aangezien bij de meeste verhuisbedrijven claimshandling bij slechts één persoon is ondergebracht, die niet zelden alleen het wiel telkens opnieuw moet uitvinden.”

 

Programma

Het Dutch Removal Claim Event vindt de 19e januari plaats van 13.00 tot 18.30 uur (ontvangst/registratie vanaf 12.30 uur). Na het welkomtwoord van Annemarie  Verhorst – Lemsom staan er vier lezingen over het centrale thema op het programma, waarin het internationale karakter van het onderwerp overduidelijk naar voren komt. Dr Helmut Fuchs, leiter F&E/Head R&D bij BELFOR Europe GmbH, Technical Support Neufahrn (Duitsland) bijt de spits af met een presentatie over de reconditionering van schimmel. Daarna spreekt Dennis Cowles van Move4You over een nieuw technologie in claimshandling: de Claim App.

 

Na de pauze belicht Piet van Herk van Voerman International het belang van verpakken en stuwage  en wordt de bijeenkomst afgesloten door Annemieke Verhorst-Lemsom van organisator RVJ Expertises en Taxaties met een lezing met de titel ‘Help een emo-claim’. Het officiële programma wordt omstreeks 16.30 afgesloten met een netwerkborrel.  Voor meer informatie en aanmelden: info@rvj.nl.