Benoemingen Rutger van Schaik en Taco ten Hoeve bij HDI best gelezen bericht van januari

De benoemingen van Rutger van Schaik en Taco ten Hoeve, die bij HDI zijn aangesteld als Manager Claims (voor Property, Liability & Engineering)  resp. Manager Claims Motor & Marine, is het best gelezen bericht in de maand januari. Op de tweede plaats staat de overgang van Hans Glaudemans van TOP Expertise naar Vanderwal & Joosten en op plek 3 het overlijden van marine-expert Rob Voskamp (BMT/Verweij Hoebee Groep. Daarna volgen  de krachtenbundeling van vijf marine-advocaten in Caland Advocaten en de start van Beazley in Nederland in financial lines met de aanstelling van Alexander van Nierop.

De Top 10 wordt gecompleteerd door de versterking bij de Hanselman Groep met experts in de vakgroepen Transport & Techniek en Brand, de introductie van Cordaet Personenschade als nieuw merk van Van Ameyde, de benoeming van advocaat Patrick van der Vorst als partner bij VanNiekerkCieremans, het bericht van DEKRA Marine over de schijnveiligheid die bewaakte parkeerplaatsen bieden en de drie nieuwe medewerkers bij Lengkeek en uClaim.

In totaal werd de website van Risk & Business in januari door 30.723 personen bezocht, wat neerkomt op gemiddeld 991 bezoekers per dag. Slechts twee keer was het aantal bezoekers hoger: vorig jaar november (31.688/gem 1.056 per dag) en december (31.254/1.008 per dag). T