Belangstelling voor nieuwsbrief Risk & Business blijft groeien: Ontvangen uw collega’s de gratis nieuwsbrief al?

In maart hebben 18.867 personen de website van Risk & Business bezocht voor één of meerdere artikelen. Daarmee is het gemiddeld aantal bezoekers per dag (incl. weekends) voor het eerst boven de 600 uitgekomen: 609. Het oude maandrecord dateert van november 211 met 16.926 bezoekers: 564 per dag.

Het meest gelezen bericht was het artikel over de versterking van Liberty Specialty Markets met twee medewerkers: Frank Oltrop en Mae-Ling Smit dat 515 keer werd bekeken. Tot de vijf meest gelezen berichten behoren verder:

2.Gevangenisstraffen tot 2,5 jaar geëist tegen twee voormalige bestuurders HDI.

3.Prof. mr. Gerard Kamphuisen, markante oud-hoogleraar verzekeringsrecht overleden op 79-jarige leeftijd

4.Contra-expertisebureau HBS Expertises versterkt zich met ervaren Jan Theuns

5.DUPI heeft ambitieuze groeiplannen: “We willen op alle fronten een nog meer toonaangevende marktspeler zijn”

Ondanks de gestage groei van het aantal bezoekers kom ik bij mijn dagelijkse werk nog altijd mensen die nog niet op de hoogte zijn van het bestaan van Risk & Business.  Kent u collega’s of relaties voor wie deze gratis vakinformatie interessant is, maar die de nieuwsbrief en het magazine nog niet ontvangen? Geeft het aan hen door.

Aanmelden kan eenvoudig via de volgende link of via een mail naar info@riskenbusiness.nl. Dan zorgen wij ervoor dat zij voortaan de meest actuele vakinformatie automatisch in hun mailbox ontvangen.

 

Jan van Stigt  Thans

Vakjournalist en initiatiefnemer van Risk & Business

Tel.: 0344-633356           Email: info@riskenbusiness.nl