15 juni: Wie wint 6e editie van het Assurantie Hockey Toernooi? Inschrijven nu al mogelijk en sponsors zijn van harte welkom

Na een succesvol jubileum – AHT nieuwe stijl – afgelopen jaar is de zesde editie van het Assurantie Hockey Toernooi een feit. Op vrijdag 15 juni zal er op de velden van Leonidas Rotterdam weer gestreden worden om de felbegeerde beker. Het toernooi, van oudsher een begrip in verzekeringsland, wordt sinds 2013 georganiseerd door Young InSurance, hét netwerk voor Young Professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche. Inmiddels is het Assurantie Hockey Toernooi niet meer weg te denken uit de jaarlijks terugkerende evenementen en heeft het toernooi zijn plek op de verzekeringskalender verovert. Jong en oud strijden samen om de felbegeerde beker waarbij het competitieve aspect hand in hand gaat met het sportief netwerken met elkaar.

Komende editie verdedigt Van Meyde voor de tweede keer de titel nadat zij in 2017 en 2014 kampioen werden. De organisatie is dit jaar versterkt met Lisette Karstenberg (Marsh). Zij zal met een frisse blik naar de organisatie van het toernooi kijken en mede zorgdragen om deze zesde editie van het Assurantie Hockey Toernooi wederom tot een succes te maken. Er is plek voor 16 teams. De kosten bedragen 450 euro per team (max. 15 spelers). Dit is inclusief deelname, lunch en tokens voor borrel en BBQ. Daarnaast zijn er voor 15 euro per persoon supporterspakketten af te nemen (alleen via deelnemend team aan te melden) waarmee de supporters tokens ontvangen voor de borrel en BBQ.  Inschrijving is nu al mogelijk. De organisatie kan nog wel enkele sponsors gebruiken. Er zijn een drietal mogelijkheden Zij kunnen contact opnemen met een van de onderstaande contactpersonen.

Het programma start op vrijdag 15 juni om 12.00 uur, en onder het genot van een uitgebreide borrel met muziek zal aan het einde van de dat de finale worden gespeeld. Er is plek voor 16 teams. Rond 18.00 uur wordt de barbecue aangestookt. Supporters zijn vanzelfsprekend gedurende de dag van harte welkom om aan te moedigen, netwerken en aan te sluiten voor de borrel en barbecue. Meer informatie over het programma, deelname en sponsoring vindt u op deze  website. http://www.younginsurance.nl/Items/nl-NL/Evenementen/YI-events/assurantie-hockey-toernooi-2018.

Contactpersonen zijn: Eelco Wester (AGCS & Voorzitter Young Insurance, tel  +31 6 535 24 784, email  info@younginsurance.nl),   Zeynep Bulut (Van Ameyde & Bestuur Young InSurance, tel.  +31 6 198 95 388), Lisette Karstenberg (Marsh, tel. +31 6 155 89 511) en Marijn Hollema (Marsh), tel, + 31 6 159 45 764)