11 januari in Baarn: NIS start nieuwe jaar met bijeenkomst over omdenken

NIS, vereniging van personenschade-experts, gaat het nieuwe jaar van start met een kennisbijeenkomst rond het thema ‘Omdenken’, een andere manier van denken.  De bijeenkomst vindt van 1500 tot 21,00 uur plaats in  Drakenburg in Baarn.

In een toelichting op het thema schrijft het NIS: “Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. Met spreuken als ‘Morgen is vaak de drukste dag van de week’, ‘Wie de tijd neemt, ziet meer’ en  ‘Geloof niet alles wat je denkt’ belooft de bijeenkomst een ware hersenkraker te worden.”

Workshop

In een interactieve workshop gaan de NIS leden (nog) meer leren over communicatie. “Het programma van de Omdenkers brengt vaak heel wat teweeg. Er wordt een hoop geleerd én gelachen.  Een collectieve (en soms confronterende) ervaring hoe je ingesleten en vastgeroeste denkpatronen kunt herkennen en nieuwe manieren van denken kunt leren. Je zal merken dat het eigenlijk niet zo moeilijk is om te stoppen met vastdenken en te beginnen met omdenken”, aldus het NIS.

“Omdenken raakt mensen in hart én hoofd. Het gedachtegoed van Omdenken is op alle levensgebieden toepasbaar, zowel op zakelijk als op persoonlijk en alledaags gebied. De ervaring leert dat de gedachtevrijheid, creativiteit, motivatie, tevredenheid en verantwoordelijkheid stijgt. Een mooie activiteit om het nieuwe jaar mee te beginnen en alle goede voornemens waar te maken!”

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur-17.00 uur: ontvangst en inluiden van het nieuwe jaar

17.00 uur-18.00 uur: maaltijd

18.00 uur-21.00 uur: OMDENKEN

 

 

Voor meer informatie en aanmelden: http://nis-letsel.nl/evenementen