VNAB: Future@work – De toekomst van de arbeidsmarkt

Start:23 juni 2022- 15:00 uurEinde:23 juni 2022- 18:00 uurLocatie:VNAB kennis- en ontmoetingscentrumV

Is uw organisatie en onze branche toekomstbestendig? Welke trends en ontwikkelingen zien we en hoe kunt u zich hier optimaal op voorbereiden? Op donderdag 23 juni organiseert de VNAB van 15.00 tot 18.00 uur in samenwerking met de HR commissie een bijeenkomst over dit vraagstuk. Hoe ziet de toekomst eruit en wat betekent dit voor uw organisatie én voor onze branche?

Deze interactie bijeenkomst is bedoeld voor zowel management- en directieleden als HR professionals. Onder leiding van Marjolein ten Hoonte (Directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep) krijgt u inzicht in de huidige en toekomstige ontwikkelingen en gaan we hierover met elkaar in gesprek. Juist door de mix van HR professionals, MT- en directieleden belooft het een interessante en dynamische dialoog te worden die onze branche en uw organisatie nieuwe ideeën en inspiratie geeft voor de toekomst.

Marjolein ten Hoonte

“Wat is het effect van de ontwikkelingen op gebied van globalisering, technologie & platformisering, duurzaamheid en demografie op de arbeidsmarkt? Hoe kunnen we op een ethische en verantwoorde manier met deze ontwikkelingen om gaan en ervoor zorgen dat iedereen zekerheid gedurende zijn of haar loopbaan ervaart?” Marjolein ten Hoonte is directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland. Een expert door haar 30 jaar ervaring op directieniveau binnen het werk- en onderzoeksgebied arbeidsmarkt. Hier vandaan is ze regelmatig gastspreker. Verder is Marjolein lid van commissies bij VNO-NCW, voorzitter van NGSZ, bestuurslid van CMMBO en lid van de Raad van Toezicht van CINOP Advies, Verwey-Jonker Instituut en het Deltion College. Ook was Marjolein onderdeel van de Commissie WIZ.”

Aanmelden voor dit VNAB event is noodzakelijk. Neem dan contact op via marketing@vnab.nl.