Tijdelijke versterking HDI Global met Anneke Kooiman meest gelezen bericht in oktober

Het bericht over de tijdelijke versterking van de Marine-afdeling van HDI Global met Anneke Kooiman is het meest gelezen bericht in de maand oktober op de website van Risk & Business. Het bericht werd tot dusver ca 1.200 keer bekeken. De vrijdag gepresenteerde uitbreiding van Ralph van Helden’s Everest Re met drie medewerkers volgt op de tweede plaats, gevolgd door de benoeming van Pieter Dijkstra tot Managing Director Public & Business Services & Construction (PBSC) bij Aon, de opening van een nieuw kantoor in Nieuwleusen door Arntz | van Helden en de overstap van John Degen van Aon naar Marsh. 

De Top-10 wordt gecompleteerd door de start van het nieuwe maritieme expertisebureau door Jeroen de Haas en Peer van Oosterhout het touwtrekken tussen concurrentiewaakhonden over de fusie van An en WTW, de verhuizing van het zuidelijk kantoor van Crawford & Company van Weert naar Eindhoven, CEO’s David Sanderse over de verhardende opstelling van verzekeraars en – ex aequo – het vertrek van Hans Coffeng als CEO bij CED Group en de komst van Inez Tol als 13e medewerker bij Starr Companies

In oktober werd de website van Risk & Business door maar liefst 39.062 brancheprofessionals  bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, wat neerkomt op gemiddeld 1.260 bezoekers per dag. Dat is ruim 28%  meer  dan de 30.524 bezoekers vorig jaar oktober. Slechts drie keer in de historie werd de website van Risk & Business vaker bezocht, allen dit jaar: januari (45.215), juli (41.975) en juni (39.516). In de eerste tien maanden van dit jaar werd de website bekeken door 376.898 personen, bijna 35% meer dan de 279.737  bezoekers in dezelfde periode in 2019.