Wilma de Bruijn vertrekt bij Eurapco en Achmea

Wilma de Bruijn legt per 1 januari 2024 haar functie van general manager bij Eurapco in Zürich neer. Frauke Feess van de Duitse verzekeraar Gothaer volgt haar op. In haar streven naar een betere balans tussen werk en privé heeft Wilma besloten niet terug te keren naar Achmea. Zij gaat haar aanstekelijke energie en grote netwerk inzetten om mensen en organisaties verder te helpen.

Wilma de Bruijn trad in 1997 in dienst bij Achmea als directeur Marketing & Sales van Fairgo. Later was zij onder andere commercieel directeur bij Avéro en directeur van de Eureko Academy. In 2013 volgde haar benoeming tot general manager van Eurapco, een strategische alliantie van acht coöperatieve verzekeraars in Europa waaronder Achmea.

Bianca Tetteroo, bestuursvoorzitter van Achmea: “Wilma heeft zich de afgelopen tien jaar met veel enthousiasme en ambitie ingezet voor dit belangrijke netwerk. Onder haar bevlogen en inspirerende leiding is er een uitstekende samenwerking ontstaan tussen de partners. Daarnaast zijn er veel internationale activiteiten ontplooid met zeer aansprekende resultaten. De Raad van Bestuur bedankt Wilma voor haar grote bijdrage aan Achmea en Eurapco en wenst haar alle succes in de toekomst.