Voor derde maand op rij recordaantal bezoekers  website Risk & Business: 564  per dag

 

De belangstelling voor het vaknieuws op Risk & Business blijft toenemen. In de maand november  werd de site door 16.926  professionals bezocht, die één of meerdere artikelen bekeken. Dat komt neer op een daggemiddelde (incl. weekends) van 564 Daarmee is voor de derde maand op rij het bezoekersrecord gebroken. In september werd met 14.212 bezokers (474 per dag) het record van een 30 dagen-maand gebroken en werd in oktober met 15.859 (512 per dag) het hoogste aantal bezoekers ooit bereikt, een aantal dat vorige maand dus met 1.067 bezoekers is overschreden. Mede hierdoor is het totaal aantal bezoekers dat dit jaar de website bezocht de 150.000 overschreden.

Het meest gelezen bericht in november was het artikel over de beëindigig van het schadenwerkingsverband van vier contra-experts in Experts in Schade, dat 535 keer is bekeken. Op de tweede plaats (451 views) volgt het bericht dat NN/Delta Lcoassurantiemarkt, gevolgd door de overlijdensberichten van Joop Waterreus (406) en voormalig collega Pien Koomen (381), de benoeming van Frank van Alphen, René Pamboer en Wim Burggraaf bij CED/EMN en dat over de nieuwe banen van Eddie ter Beest (Hanselman), Gijs de Bruin (CL), Niels Teeuw (Navigators) en Tristanig Verheul (Lengkeek), die beide meer dan 300 keer werden bekeken.

 

De Top-10 wordt gecompleteerd  door berichten over  branchevereniging NLE (herbenoeming bestuur, plannen 2018), het verdwijnen van de naam ETAS uit de bedrijfsnaam BosBoon Expertise, de personeelsmutatie bij EMN Expertise en het winnen van de VNAB Award door Richard Oets.