Von Reth Contra-Expertise gaat samenwerken met Mark Vos’ Global P&C Loss Adjusting & Consultancy

Von Reth Expertise en Global P&C Loss Adjusting & Consultancy, het bureau van de ervaren schade-expert Mark Vos, hebben bekend gemaakt dat zij gaan samenwerken op het gebied van schaderegeling.

Von Reth, met meerdere kantoren in Nederland, ziet de samenwerking, waarbij geregeld gebruik wordt gemaakt van elkaars specialismen, als een waardevolle stap naar een nog grotere dekking in de co-assurantiemarkt en daarbuiten.  “Met een meer zichtbare vertegenwoordiging in de Randstad hebben wij reeds een eerste stap gezet om onze groeiambities te realiseren”, verduidelijkt Von Reth de samenwerking. “De volgende stap is een logische voortzetting van het doorvoeren van onze groeistrategie.”

Ook Mark Vos ziet enkel voordelen in de samenwerking. “Ik ken Von Reth al jaren en verheug me op de samenwerking met de diverse disciplines binnen het kantoor.” Opvallend gegeven:  Mark Vos was bij Crawford & Company ooit de voorganger  als algemeen directeur van George Oostrom, die zich onlangs heeft aangesloten bij Von Reth Contra-Expertise.