VNAB stelt Lunch & Learn-bijeenkomsten  nu ook open voor experts en advocaten

Met ingang van het aankomende seizoen (vanaf september 2017) stelt de VNAB de Lunch & Learn-bijeenkomsten, die doorgaans twee keer per maand op maandagen van 12.00 tot 13.30 uur worden georganiseerd in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum, ook opengesteld voor geassocieerd partners van de VNAB: expertisebureaus en advocatenkantoren. Tot dusver konden alleen medewerkers van makelaars- en verzekeraarsleden de kennisbijeenkomsten bijwonen.  In Voor experts en advocaten geldt wel exclusiviteit voor de spreker(s). Indien een Lunch & Learn-bijeenkomst wordt verzorgd door een expertisebureau kunnen experts van andere bureaus zich niet inschrijven voor deze sessie. Hetzelfde geldt voor advocatenkantoren.

. Lunch & Learn @VNAB staat in het teken van kennis(borging). De VNAB organiseert om de week een Lunch & Learn met als doel het delen van specifieke kennis waarbij de nadruk ligt op de actualiteit. De Lunch & Learns worden verzorgd door een pool van goed ingevoerde sprekers en staan in het teken van één van de branchesectoren (brand, transport, varia of engineering) of een branche overkoepeld thema. Lunch & Learn vindt plaats op maandagen (even weken) van 12.00 tot 13.30 uur onder het genot van een broodje in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Deelname aan Lunch & Learn @VNAB kost €45,- (excl. BTW) per persoon. Aanmeldingen zijn tot 3 werkdagen voor de bijeenkomst kosteloos te annuleren. Facturering vindt per organisatie op kwartaal basis plaats.

 

  • De inschrijving voor de nieuwe Lunch & Learn sessies is inmiddels geopend. Bekijk de website vnab.nl meer informatie over de onderwerpen en aanmelden