VIVAT organiseert Weather Damages Prevention Challenge en r vraagt start-ups om oplossing voor klimaatproblemen

 

 

 

Verzekeraar VIVAT doet een oproep aan start-ups om mee te denken over problemen die ontstaan door het veranderende klimaat. VIVAT verwacht een toename van weer-gerelateerde schades in de nabije toekomst en wil graag haar klanten behoeden voor overlast en ellende. Hiervoor is VIVAT de Weather damages Prevention Challenge gestart:  https://index.co/company/tnw-x/challenge/vivat-weather-damages-prevention-challengegestart.

Edwin Grutterink, General Manager Schade bij VIVAT (www.vivat.nl).: “De huidige klimaatverandering gaat gepaard met flinke regen-, hagel- en onweersbuien, maar ook met grote droogte of stevige stormen. Dit leidt steeds vaker tot schades aan o.a. woningen en auto’s. En zorgt voor veel overlast bij onze klanten. Om deze overlast tot een minimum te beperken, komen wij graag in contact met de nieuwste, innovatieve oplossingen om de eigendommen van onze klanten te beschermen.”

Weather Damages Prevention Challenge
VIVAT wil met zoveel mogelijk oplossingen voor bovenstaande problematiek in contact komen en is daarom de Weather Damages Prevention Challenge gestart. VIVAT werkt in deze challenge samen met  The Next web (https://thenextweb.com/).    Het doel is om gezamenlijk innovatieve, technologische oplossingen te vinden om weer-gerelateerde schades op de meest impactvolle manier te voorkomen.

Iedereen kan een oplossing aandragen voor de challenge. Hieruit worden de meest vernieuwende en bruikbare oplossingen geselecteerd. De genomineerde kandidaten zullen worden uitgenodigd om hun oplossing te pitchen op 27 september 2018, in Amsterdam. De start-ups met de beste oplossingen krijgen een partnership met VIVAT, om zo hun oplossing verder te ontwikkelen en uit te rollen bij een van de merken van VIVAT (Reaal of nowGo). Bovendien helpen VIVAT en TNW met de technische – en procesondersteuning om de samenwerking tot een succes te maken.
Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden om deel te nemen aan de challenge op: www.vivatweatherchallenge.nlhttp://www.vivatweatherchallenge.nl/

 

l