Versterking Hanselman Groep met experts in de vakgroepen Transport & Techniek en Brand

Op 1 januari 2019 is Wilfried de Leijer (links) in dienst getreden bij Hanselman Groep als senior schade-expert voor de vakgroep Transport & Techniek.  Hij heeft carrière gemaakt in de motorvoertuigentechniek en is sinds 1992 werkzaam als schade-expert in deze branche. Wilfried versterkt het team Transport & Techniek dat zich richt op onderzoek en claims gerelateerd aan zwaar materieel, transport voertuigen voor weg en rail en werktuigkundige zaken.  

Melvin Angenent (rechts) is sinds 1 januari 2019 in dienst getreden bij Hanselman Groep als junior schade-expert voor de vakgroep Transport & Techniek. Hij heeft ruim 13 jaar gewerkt in de autobranche en zet bij Hanselman Groep de stap naar de expertise.

Op 1 februari 2019 versterkt Tobias Barnouw (midden) de vakgroep Brand binnen de Hanselman Groep. Na zijn studie economie aan de Haagse Hogeschool is zijn carrière gestart in de expertisebranche in verschillende functies. Zo werkte hij ca 10,5 jaar als schade-expert bij Dekra Claims and expertise en bij Achmea en het afgelopen jaar als schadeonderzoeker bij Allianz en de laatste 11 jaar als Brand schade-expert.