Recordaantal bezoekers website Risk & Business in oktober: 15.859

De belangstelling voor het vaknieuws op Risk & Business blijft toenemen. In de maand oktober werd de site door 15.859 professionals bezocht, die één of meerdere artikelen bekeken. Dat komt neer op een daggemiddelde (incl. weekends) van 512. Daarmee is het oude record van maart dit jaar (15.463 bezoekers/499 per dag) ruimschoots verbroken.Vooral op nieuwsbriefdagen is de animo hoog. Op twee dagen – 10 oktober (1.162) en 31 oktober (1.062) – overschreed het bezoekersaantal zelfs de 1.000-grens. Daarnaast bezochten drie dagen  meer dan 900 professionals de website en vier keer meer dan 800 personen.

Het meest gelezen bericht in oktober was het artikel van de branchegroep Personenschade van het NIVRE dat de markt polste over de verhardende opstelling van partijen (460 keer bekeken), gevolgd door het verslag van de tweede bijeenkomst van Transport Oude Lichting (TOL) en de benoeming van Hans Groot tot Chief Broking Officer bij Aon. Op de vierde plaats staat het verslag van het WIJ Seminar over de steeds grotere impact van mensenrechten op verzekeringen en schaderegeling en op plek vijf de terugkeer van Marc Schuling bij Cunningham Lindsey Marine.

De Top-10 wordt gecompleteerd  door de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Swss Re, het gisteren geplaatste bericht over de activiteiten van Cunningham Lindsey op Sint Maarten, het Wind Event van hetzelfde expertisebureau, de blog van Peter Hartman over ‘Moord op internet via Internet of things een koud kunstje’en het verslag van de lezing van Huib Ort (DEKRA) over de ‘Nieuwe Zijderoue’.