Parketmeester verwelkomde recordaantal gasten tijdens eerste nieuwjaarsbijeenkomst in nieuwe pandAfgelopen maandag, 21 januari jl. organiseerde Parketmeester, een landelijk collectief van zelfstandige erkende parketspecialisten, voor het eerst haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in haar nieuwe, ruimere onderkomen aan de Kerkstraat 120 in Putten. Een recordaantal medewerkers – ca. 90 – van de in totaal 16 aangesloten leden, toeleveranciers en verzekeraars waren naar Putten afgereisd voor de geanimeerde receptie, het netwerken en een warme maaltijd.

Ook waren zij getuige van de uitreiking van de Tevredenheidsbokaal aan de leverancier die in de ogen van de bij Parketmeester aangesloten leden het afgelopen jaar het beste heeft gepresteerd. De winst ging naar PPC (rapportcijfer 8.2), die T& G en Lecol (beide 8.0) voorbleef. Op de foto voorzitter Ruud van der Woerdt van Parkmeester en de winnaars van PPC Peter en Lisa Klaassen (foto boven)

Voorzitter Ruud van der Woerdt (foto onder) stipte in een korte toespraak onder meer de groei van de organisatie aan. Zo is de omzet in de afgelopen jaren met 35 à 40% gegroeid, wat mede aanleiding was voor de noodzakelijke verhuizing naar het huidige ruimere onderkomen. Zo is mede door de sterk toegenomen werkzaamheden, ook op het gebied van schadeherstel, de Parkmeester-organisatie in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid van vijf naar negen medewerkers. Parketmeester verzorgt voor steeds meer verzekeraars het schadeherstel, dat wordt uitgevoerd door een zestiental onafhankelijke parketspecialisten. Aan het lijstje opdrachtgevers, dat onder meer bestaat uit Aegon, ASR, Reaal, Herstel Verzekerd en MainPlus, wordt per 1 februari a.s. Achmea toegevoegd.