Overstap Jeroen Everling en Dolf Balink naar Howden meest gelezen bericht in augustus

De overstap van Jeroen Everling en Dolf Balink van Willis Towers Watson naar Howden is met afstand het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in augutus. Het bericht werd meet dan 2.000 keer bekeken. Sowieso waren de vijf meest populaite berichten allen personalia. Tess Holtslag, die NN verruilt voor HDI Global Specialty, staat met ruim 900 views op de tweede plaats, op de voet  gevolgd door Howden’s officiële benoemingsbericht van Everling en Balink, de indiensttreding bij Intermont Assuradeuren van Jos van Vugt en de terugkeer van Peter de Koning bij Aon als Broking Director.

De Top-10 wordt gecompleteerd door de vestiging van Lloyd’s Broker Oneglobal in Nederland, de benoeming van Edward Bonsel als Head of Benelux Corporate Risk & Broking bij Willis Towers Watson, de introductie van de eigen cyberverzekering van Hienfeld, het bericht dat juridische problemen de overname van Willis Re Frankrijk en Nederland vertragen  en de versterking van Howden met Matthijs Welschen.

Vorige maand werd de website van Risk & Business door 32.892  brancheprofessionals bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, 1.061 per dag. Dat zijn er 592 minder dan de 33.484 in augustus 2020, mede door de verschijning van minder nieuwsbrieven. In de eerste acht maanden van dit jaar bezochten tot dusver 323.386 mensen de website, 6,5% meer dan de  303.375 in dezelfde periode vorig jaar. Dat komt neer op gemiddeld 1.316 bezoekers per dag tegen gemiddeld 1.241 in geheel 2020.