Nomot blikt content terug op eerste sessie roadshow

0

Het gespecialiseerde schadeherstelbedrijf Nomot is bezig met een roadshow door Nederland waarbij het de markt , waaronder experts en schadebehandelaars bij intermediair, volmachten en verzekeraars, kennis laat maken met de vele herstelmogelijkheden. Dat gebeurt onder meer door livedemonstraties door de herstelprofessionals van Nomot, zoals van het herstel aan meubels, aanrechtbladen, vloeren, sanitair en kozijnen.

Inmiddels heeft de eerste sessie plaatsgevonden. Nomot kijkt zelf met tevredenheid terig op die bijeenkomst. Daarover schrijft het op de eigen website: “Bepakt en bezakt met al ons promotiemateriaal, voorbeelden, herstelapparatuur en goodiebags hebben wij ons afgelopen 29 maart naar Breda begeven. Er stond een presentatie van Nomot en al onze herstelmogelijkheden op het programma. Het zonnetje scheen, er was geen file, niets stond een geslaagde middag in de weg! Ter plaatse had Hotel Mastbosch een mooie ruimte voor ons vrijgehouden. Na het installeren en uitstallen van onze producten, was het wachten op onze gasten. Gelukkig werden we hierin niet teleurgesteld. Onder het genot van een kopje koffie of thee hebben we onze gasten welkom geheten en verteld over de rijke historie van Nomot en het huidige reilen en zeilen van ons bedrijf. Vervolgens hebben twee van onze reparateurs in informele sfeer, met ruimte voor vragen en humor, al onze herstelmogelijkheden en -technieken getoond. Aan het einde van de middag was het tijd voor een drankje en een poging om zelf ook eens aan de slag te gaan met kleuren mengen. Dit viel nog niet mee, maar was wel heel leuk om te ervaren! Met dank aan de aanwezigen voor hun komst, tijd en enthousiasme, zijn we moe en voldaan weer teruggereden naar Nieuwegein.”

De komende periode staan er nog drie presentaties op diverse locaties in Nederland op het programma
19 april Noord Holland (Akersloot)
24 april Drachten
17 mei Arnhem

Aanmelden kan middels een email aan communicatie@nomot.nl o.v.v. de gewenste datum en locatie. Voor een impressie over het werk van Nomot zie: https://vimeo.com/155971625

Laat een reactie achter