NLE gaat geslaagd Keukentafeloverleg jaarlijks herhalen

Op 12 april 2018 vond het tweede Keukentafeloverleg van de NLE (Nederlandse Letselschade Experts) plaats. Het concept is bedoeld om met een groep branchegenoten in een informele setting, namelijk letterlijk aan de keukentafel, onder het genot van eten en drinken, verdiepend te kunnen praten over belangrijke onderwerpen. Ditmaal was het thema: Van verharding naar vertrouwen.

 

Het werd een volle keukentafel, maar liefst 20 deelnemers vanuit vrijwel alle letselschade-disciplines waren aanwezig: advocaten, experts, medisch adviseurs, slachtoffer-organisaties, verzekeraars en wetenschappers.

Inhoudelijk werden er harde noten gekraakt. Er kwamen oplossingsrichtingen op tafel. Soms oplossingen die direct toepasbaar zijn, soms vergezichten waarnaar de branche kan toewerken. Volgens NLE-voorzitter Rini Withagen zou het hem niet verbazen als we over enige tijd kunnen zeggen: “Dit baanbrekende initiatief is aan de NLE-keukentafel ontstaan. Ik ben trots dat we met dit idee een manier hebben gevonden waar zoveel mensen uit de branche enthousiast op reageren.”

De NLE zal het Keukentafeloverleg jaarlijks in het voorjaar gaan herhalen. Iedere keer met een nieuw thema en (deels) andere gasten, maar op dezelfde manier: aan de keukentafel.