Nieuwsbrief en magazine Risk & Business ook volgend jaar gratis

risk & business2

Net als dit jaar zal ook volgend jaar de nieuwsbrief en het (digitale) magazine van Risk & Business gratis te ontvangen blijven  voor professionals werkzaam in of voor de schadeverzekeringsbranche. Daarover was bij meerdere branchegenoten verwarring ontstaan na berichtgeving eerder deze week door Schade Magazine over de over de abonnementsprijzen voor het komende jaar. Kennelijk word ik door velen nog altijd geassocieerd met Schade Magazine, het vakblad waarvan ik ruim 10 jaar tot eind april van dit jaar hoofdredacteur was.

Een en ander betekent dat u ook volgend jaar via de dagelijks ‘ververste’ website, de twee keer per week verschijnende nieuwsbrief  en het minimaal één keer per maand verschijnende digitale magazine kosteloos verzekerd blijft van actueel nieuws, achtergronden, trends en visies op  het brede schade-terrein en riskmanagement: van inspecties en preventie tot schadeherstel en van expertise, onderzoek en taxaties tot verzekeren en risicobeheer. Dat maakt Risk & Business tot het hét nieuwplatform met zowel het meeste wetenswaardige vaknieuws over alle schadegerelateerde zaken als over de zakelijke schadeverzekeringsmarkt. En meestal als eerste.

De komst van Risk & Management is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels heeft de 75.000ste bezoeker de website bezocht en groeit het lezerstal nog elke maand, Inmiddels zitten we op gemiddeld 400 ‘hits’ per dag. Wat zeker niet minder belangrijk is, is dat de waardering voor het gebodene hoog is. Voor mij de uitdaging om zowel de nieuwswaarde als het kwaliteitsniveau vast te houden.

Komend magazine

Volgende week verschijnt de nieuw editie van het digitale magazine. Daarin zijn onder meer interviews te lezen met Cees Werff (CCN) over ‘TPA als groeimarkt’, directeur Rob Vlek over de doorstart van HHG/Ureco,  Martijn van Driel over zijn nieuwe initiatief PractiZorg, de directie van Artium Experts over hun eerste halfjaar als zelfstandig nichebureau en Dick de Boer over de aanpak van KakesWaal.  Daarnaast zijn er verslagen van de bijeenkomsten van De Letselschade Raad en van de branchegroep Personenschade van het NIVRE, een gastcolumn over verzekeringsfraude, een artikel van Van Ameyde over claimsmanagement en last but not least  een interview met de nieuwe NIVRE-voorzitter George Oostrom.