Nieuw lezersrecord Risk & Business in augustus

Ondanks de vakantiemaand en de uitgave van een beperkt aantal nieuwsbrieven heeft Risk & Business in augustus een nieuw lezersrecord bereikt. 26.560 personen bezochten de website voor het lezen van één of meerdere berichten, wat neerkomt op een gemiddelde van 857 bezoekers per dag. Het oude record dateert uit juni met 24.688 bezeokers (823 per dag). Bovendien is het aantal bezokers bijna het dubbele van vorig jaar augustus.

De lijst met meest gelezen berichten in augustus wordt aangevoerd door een viertal personeelsberichten: het overlijden van Eric Gerrtitsen (Andriessen Expertise) en de gepensioneerde Piet Kerkhof (o.a Marsh, Concordia de Keizer en Howden), de overstap van bas van Nisoen van Crawford naar Aon en de inlijving van het Ironshore-trio Bart Breuk, Remco Smaling en Ruud IJmker door Liberty Specialty Markets. Op plek vijf staat het bericht over de door de rechtbank aangetoonde fraude door de vorige directeur van de Holland Herstel Groep.

De Top-10 wordt gecompleteerd door de overstap van Erik van den Bos van Cunningham Lindsey naar Artium Experts, de uitbreiding met vier medewerkers bij BELFOR, de personeelswijzigingen bij Cunningham Personenschade, de benoeming van Tjerk van Dijk tot captive/insurance manager bij ABN Amro en het bericht over de nieuwe banen voor Elis Cakici, Linda van Ingen, Therese Spiessens, Evert Margry en  Shirvan Loetawan.