Krachtenbundeling transportgoederenbureaus Hamer & Van Hussen en Groenendijk meest gelezen bericht in december

De aankondiging van de samenwerking tussen de beide expertisebureaus op het gebied van transportgoederenschade J. Hamer & H, van Hussen en Expertisebureau Groenendijk, beide gevestigd in Rotterdam, is het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in de maand december. Het vertrek van Elly van de Nadort en de uitbreiding van het coassurantieteam bij NN komen op de tweede en derde plaats.

Tot de tien meest gelezen berichten behoren daarnaast de kerst- en nieuwjaarswens van Risk & Business, de overname van de Canopius brandportefeuille door DUPI, de uitbreiding van het personeelskorps bij Lengkeek, de aanstelling van Dov Rychter als commercieel directeur bij Leóns, de wereldwijde bundeling bij HDI van de  specialistische nicheverzekeringen wereldwijd in een nieuwe verzekeraar: HDI Global Specialty, de nieuw volmacht van LTO Verkeringen van Markel International en de wint van VIVAT van de Strategic Sourcing Award.

In totaal werd de website van Risk & Business in december door 23.522 personen bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, wat neerkomt op gemiddeld 759 bezoekers per dag. Dat is ruim 80% meer dan de 12.932 bezoekers in december 2017 (417 per dag).In geheel 2018 is de website door 276.928 personen bezocht (gemiddeld 759 per dag), een toename met 69% ten opzichte van de 164.038 (449) in 2017