Kennedy van der Laan sponsort VNAB beursborrel op 4 maart a.s.

Geachte heer Van Stigt Thans,
 
Namens Kennedy Van der Laan nodig ik u van harte uit voor de VNAB beursborrel op maandag 4 maart in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

De beursborrel wordt op iedere eerste maandag van de maand (m.u.v. januari, mei, oktober, de zomervakantieperiode en feestdagen) georganiseerd en wordt u aangeboden door één van de founding partners van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Heeft u ook interesse in het sponsoren van een beursborrel? Neem dan contact met ons op via marketing@vnab.nl.

Voor wie?
Dit event is bedoeld voor een ieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB. De beursborrel biedt een uitgelezen kans om branchegenoten te ontmoeten, bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. U komt toch ook? Uw collega’s zijn ook van harte welkom. Aanmelden kan via onderstaande blauwe button.
 
    VNAB beursborrel:   Datum: maandag 4 maart Tijd: 17.00 – 18.30 uur Locatie: VNAB kennis- en ontmoetingscentrum   Voeg toe aan uw agenda      

Kennedy Van der Laan sponsort de VNAB beursborrel op maandag 4 maart in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. De bijeenkomst duurt van 17.00 tot 18,30 uur.

De beursborrel wordt op iedere eerste maandag van de maand (m.u.v. januari, mei, oktober, de zomervakantieperiode en feestdagen) georganiseerd en wordt aangeboden door één van de founding partners van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Dit event is bedoeld voor een ieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB.