Insurtech verzekeraar Lemonade lijkt voor Amsterdam te kiezen voor eerste Europese vestiging

Vorig jaar maakte de Amerikaanse insurtech verzekeraar Lemonade bekend haar activiteiten te willen uitbreiden naar Europa. Daarbij lijkt de verzekeraar, die woonverzekeringen rechtstreeks aanbiedt op basis van kunstmatige intelligentie en robottechnologie, te kiezen voor Amsterdam als eerste vestiging op het Europese vasteland. Op de eigenwebsite maakt zij melding van drie vacatures die worden gezocht in Nederland: een Office Manager, een EU Claims Experience Manager en een Senior Product Designer.

Voor de functie van Office Manager wordt van kandidaten onder meer een juridisch  achtergrond gevraagd en kennis van en ervaring met de processen en verantwoordelijkheden binnen een Nederlands bedrijf, bij voorkeur bij een verzekeringsbedrijf of start-up), oog voor details en time-management  en iemand who loves getting shit done.

Voor de functie van EU Claims Experience Manager is Lemonade   ‘looking for a highly motivated, customer-centric team leader to manage our claims experience team in our first EU office’. De aan te stallen man of vrouw wordt tevens verantwoordleijk voor de verdere uitbouw van het team. “You’ll also hire the absolute best claims experience talent, and build relationships with other leaders in our EU office.”

Voor de functie van Senior Product Designer zoekt Lemonade naar ‘an experienced with a big heart and a small ego, who lives and breathes design and creativity. Ook wordt mininaam drie jaar werkervaring gevraagd in de ontwikkeling van consumentgerichte digitale producten (web & mobiel)