In de peiling!: Welk segment binnen de zakelijke verzekeringsmarkt heeft het meest behoefte aan uitbreiding van het personeelskorps?

Wie zijn oor te luister legt binnen de branche hoort dat elk segment dringend behoefte heeft aan goede, nieuwe medewerkers. In welke bedrijfstak is echter het personeelstekort het hoogst? En heeft derhalve het meest behoefte aan uitbreiding van het personeelskorps? We zijn benieuwd naar uw mening. Vul de poll hieronder in of ga naar de website www.riskenbusiness.nl. Bij voorbaat dank voor uw medewerking

 Bedankt voor uw medewerking

Lezers Risk & Business zien binnen zakelijke verzekeringsmarkt verzekeraars het beste groeiperspectief hebben in 2019  

Van alle bedrijven die actief zijn binnen de zakelijke schadeverzekeringsmarkt hebben verzekeraars dit jaar het beste groeiperspectief. Althans, dat vinden de lezers van Risk & Business. Uit acht geselecteerde bedrijfstakken koos 42,8% van alle respondenten verzekeraars als degene met het beste groeiperspectief.  Op ruime afstand volgen advocaten (14,29%), makelaars en reconditioneringsbedrijven (beide 10,71%). Volmachtbedrijven en provinciale assurantiekantoren (beide 7,14%) en schade-experts en schadeherstellers (beide 3,57%) kregen allen minder dan 10% van de stemmen.