HHG Droogtechniek is per 1 januari 2021 een feit

Holland Herstel Groep levert al jaren oplossingen bij wateroverlast en vochtschades. Het streven om daarin verder te ontwikkelen en specialiseren bleef sterk aanwezig. Per 1 januari 2021 zal HHG Droogtechniek actief  zijn in de markt . “Middels een intensievere samenwerking op het gebied van droogtechniek met KMZ Droogtechniek en Lekdetectie hebben we de noodzakelijke expertise kunnen toevoegen aan onze dienstverlening in specialistische reiniging en bouwkundig herstel na calamiteiten”, licht algemeen directeur Rob Vlek van Holland Herstel Groep toe.

 Holland Herstel Groep – landelijk opererend met 5 vestigingen en een hoofdkantoor in Uden – voegt onder de naam HHG Droogtechniek een extra dienst toe aan haar rijke portfolio aan reinigingsdiensten en anticipeert middels deze krachtenbundeling op de toenemende vraag naar hoogwaardige droogtechniek.

“Dankzij de intensievere samenwerking met KMZ worden innovatieve technieken en concepten, bouwkundige en klimaatkennis en kennis van calamiteiten, salvage en bouwkundig herstel bij elkaar gebracht”, aldus Rob Vlek . “Ook kan HHG Droogtechniek gebruik maken van het door KMZ ontwikkelde volgsysteem ‘Opilio’, waardoor wij altijd gedetailleerde  inzicht hebben in de inzet van onze  droogapparatuur. Hierdoor zijn wij leidend op het gebied van oplossen en voorkomen van vochtschades”.