Dick Janssen gaat bij Arntz | Van Helden activiteiten plezier- en chartervaart verder uitbouwen

 

Dick Janssen, sinds 2007 werkzaam in de expertisebranche, treedt per 1 maart a.s. in dienst als senior schade-expert bij Arntz | Van Helden. Bij het technisch schade-expertisebureau (onderdeel van Van Ameyde) gaat hij zich vooral toeleggen op schade-expertises en toedrachtsonderzoeken op het gebied van zeecasco en pleziervaart. “Het is de bedoeling dat ik binnen Arntz | Van Helden mij vooral ga bezighouden met de uitbouw van de activiteiten op het gebied van de plezier- en chartervaart, wat al vele jaren mijn specialismen zijn”, licht Janssen toe.

Na zijn opleiding aan de Hogere Zeevaartschool heeft Dick Janssen bijna 24 jaar gewerkt in de scheepvaartsector, zowel op zee als aan de wal in verschillende, vooral technische functies. In 2007 trad hij als junior schade-expert in dienst van Arntz | Van Helden en stapte in 2010 over naar Garantex BV Expertises, de expertisedienst van de ANWB. Na de overname hiervan door CED werkte hij ruim drie jaar senior schade-expert bij CED. Vanaf volgende week keert hij terug bij Arntz | Van Helden.

Arntz | Van Helden telt na Janssens’ komst 28 medewerkers, onder wie 20 experts. Het technisch nichebureau legt zich vanuit vestigingen in Rotterdam en Amsterdam vooral toe op schaderegelings- en onderzoekswerkzaamheden op het gebied van casco, transport goederen, maritieme aanbouw & garantie, landmaterieel, CAR/Property All Risks, machinebreuk en elektronica.