Christos Gavriel aangesteld als nieuwe Europese regiomanager Brokerslink

Brokerslink, het wereldwijde samenwerkingsverband van makelaars, heeft Christos Gavriel aangesteld als nieuwe manager voor de Europese regio. Met zijn benoeming is het wereldwijde managementteam van regionale managers bij Brokerslink compleet.  Hiervan maken verder deel uit Ana Borges (regio MEA), Sid Garcia (regio Azië-Pacific) en Esteban Sanchez (regio Latijns-Amerika en het Caribisch gebied).
 

Gavriel heeft een brede verzekeringsachtergrond en bekleedde eerder verschillende internationale functies bij AIG voordat hij zijn eigen makelaarsbedrijf oprichtte: Renaissance Insurance Brokers Ltd, aagesloten bij Brokerslink. Door zijn rol zal Gavriel een verbinding vormen tussen enerzijds de Brokerslink-partners en gelieerde ondernemingen in 35 Europese landen met de rest van de Brokerslink-organisatie, teneinde de onafhankelijke makelaars in de Europese regio in staat te stellen voor hun klanten nog betere verzekeringsmogelijkheden te bieden.


Gavriel  “Mijn benoeming is een mooie kans voor mij om iets terug te doen voor Brokerslink, die mij heeft geholpen bij de ontwikkeling van mijn bedrijf van een kleine Cypriotische verzekeringsmakelaar naar een Lloyd’s-makelaar die voor zijn klanten transacties kan verrichten in de hele Europese Unie. In de huidige tijd van consolidering en transformatie van de markt zal mijn focus liggen om de belangen van de Europese partners binnen de Brokerslink-organisatie nog beter te behartigen en de invloed verder te vergroten. Ik hoop daarmee de Europese regio nog meer een drijvende kracht te laten zijn in de ontwikkeling en uitbouw van Brokerslink tot een goed alternatief voor de grote wereldwijd opererende makelaarsbedrijven.