Belangstelling voor vakinfo Risk & Business blijft toenemen: meer dan 6.000 bezoekers in één week, 50 nieuwe aanmeldingen voor nieuwsbrief

0

De belangstelling voor de vakinfo in Risk & Business in Risk & Business blijft toenemen. Nadat in de eerste week van april het aantal bezoekers per week voor het eerst de 5.000 was overschreden – 5.512 – werd dit prille record vorige week alweer verpulverd.6.112. Daarmee werd voor het eerst sinds de start in 2016 meer dan 6.000 bezoekers in één week behaald, die allen één of meerdere artikelen op de website hebben bekeken. Vorige week waren er ook voor het eerst drie dagen – maandag, dinsdag en vrijdag – waarbij het bezoekerstal op meer dan 1.000 lag. Opvallend was ook de forse toename van het aantal abonnees op de gratis nieuwsbrief en magazine met 50 professionals naar 4.600.

Het aangekondigde vertrek van schade-expert Jurgen Baumann – van Crawford naar de veiligheidsregioTwente was vorige week het meest gelezen bericht, op korte  afstand gevolgd door de uitbreiding van de afdeling personen bij Cunningham Lindsey . De Top-5 wordt gecompleteerd door het bericht over het asbestseminar van Crawford & CMS,  de tramtour van TOP Expertise met relaties door Rotterdam en de paper van het Verbond van verzekeraars over de toekomst van de rechtsbijstandbranche.

 

 

e

Laat een reactie achter