Belangrijke informatie voor ontvangers nieuwsbrief en magazine Risk & Business met betrekking tot de AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – internationaal aangeduid met de General Data Protection Regulation (GDPR) –  heeft de afgelopen maanden met de regelmaat van de klok aandacht gekregen op de website, in de nieuwsbrief en in het magazine van Risk& Business.

Maar ook wij van Van Stigt Thans Communicatie  hebben vandaag (op 25 mei 2018) door onze activiteiten te maken met de nieuwe privacy- wet- en regelgeving. Zowel als initiatiefnemer van het nieuwsplatform Risk & Business als richting de vele bedrijven en organisaties die ons inschakelen voor redactionele en andere communicatieve werkzaamheden. Omdat wij met het oog op deze werkzaamheden persoonsgegevens in onze administratie hebben van zowel ontvangers van de nieuwsbrief en het digitale magazine als van opdrachtgevers voor andere werkzaamheden.

Wat betekent dit voor u?
Omdat u de Risk & Business nieuwsbrief en magazine ontvangt, dan wel  klant/opdrachtgever van Van Stigt Thans Communicatie bent, staan in onze administratie algemene persoonsgegevens. Voor de ontvangers van nieuwsbrief en magazine zijn dat uitsluitend uw naam en e-mailadres.  Van de overige klanten staan daarnaast ook naam,  bedrijfsadres , woonplaats,  en telefoonnummers (mobiel en vaste lijn) in ons administratiesysteem.

Waarom worden deze gegevens bewaard?
We bewaren deze gegevens omdat wij hierdoor u de nieuwsbrief en magazine kunnen toesturen. Tevens is deze registratie nodig om schriftelijk te kunnen communiceren met klanten/opdrachtgevers en voor de afhandeling van de facturering. Uw gegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt.

Wie kunnen deze gegevens inzien?
Deze gegevens kunnen alleen worden ingezien door medewerkers van Van Stigt Thans Communicatie.

Wat mag u van ons verwachten?
Wij gebruiken, zoals reeds aangegeven, uw gegevens alleen voor de hierboven aangegeven doeleinden. Daarnaast zijn onze inspanningen erop gericht om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen tegen mogelijke aanvallen van buitenaf. Wij doen dan ook ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw gegevens zo veilig mogelijk zijn en dat uw privacy is gewaarborgd.

Wilt u dat uw gegevens uit ons bestand verwijderd of gewijzigd worden?
U heeft het recht om uw gegevens te verwijderen, te wijzigen of in te zien. Dat kan door een bericht te sturen naar info@riskenbusiness.nl of info@vanstigtthanscomm.nl.

Wij gaan ervan uit u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Jan van Stigt Thans
Van Stigt Thans Communciatie
Tel 0344-633356
Email: info@vanstigtthanscomm.nl en info@riskenbusiness.nl