Artikelen over Sint Maarten meest gelezen berichten in september

In september hebben 14.476 brancheprofessionals de site van Risk & Business bezocht om één of meerdere artikelen te lezen. Dat is op maart (15.463) en mei (14.476) van dit jaar na het hoogte aantal sinds de start in januari 2016. Kijkend naar het daggemiddelde komt september (met 476 bezoekers per dag) op de tweede plaats, na maart (499).

De Top-10 wordt gedomineerd door berichten die gerelateerd zijn aan de orkaan Sint Maarten. Op de eerste plaats het artikel dat  Crawfod, Cunningham Lindsey en DEKRA klaar zijn voor het verwerken van een hausse aan schadeclaims (437), op de voet gevolgd door de opening van een eigen kantoor van EIS (Experts in Schade) op Curaçao (422),. Op plek 9 staat de aankondiging dat Krantz Polak Resolve met een team aan specialisten gedupeerden in de Caraïben gaat bijstaan.

In de Top-5 staan verder de overstap van Bart Hoogstad van Crawford naar Navigators(3) , het nieuwe Kamer-bestuur van het NIVRE (4) en de overname van Krijgsman Expertise door Arntz| Van Helden (5), Bij de tien meest gelezen berichten staan verder de samenvoeging van Aon Global Risk Consulting en COT (6), de uitbreiding van het team aan specialisten bij OBEG (7), de blog van Peter Hartman over Internet of Things (8) en de uitbreiding van het team aan letselschadespecialisten bij Andriessen expertise (10)