Aantal bezoekers website Risk & Business bereikt in april nieuwe mijlpaal: de 20.000 -grens voor het eerst ruimschoots overschreden

Het aantal bezoekers aan de website van de website van Risk & Business blijft (sterk) toenemen. Nadat in maart een nieuw bezoekersrecord werd behaald met 18.867 professionals die de website bezochten om één of meerdere berichten te lezen, werd in april een nieuwe mijlpaal bereikt. Met 21.259 bezoekers, wat neerkomt op gemiddeld 709 bezoekers per dag, werd voor het eerst de grens van 20.000 bezoekers overschreden. Op 6 april werd een nieuw dagrecord behaald: 2.154, terwijl in de gehele maand het aantal bezoekers maar liefst op acht werkdagen hoger was dan 1.000.

De blog van Peter Hartman over 3D-printing was vorige maand het meest gelezen bericht (739), gevolgd door de staking van de CAR-tekening door MS Amlin (565),  de overstap van Bjorn Kalden van RSA naar DUPI Underwriting Agencies (524), de uitbreiding van de afdeling Personenschade bij Cunningham Lindsey (494) en het vertrek van Jurgen Baumann, die van  van Crawford naar de  Veiligheidsregio Twente (468)  gaat. De Top-10 wordt gecompleteerd  door artikelen over het asbestseminar van Crawford en CMS, de gevangenisstraffen voor twee voormalige HDI-bestuurders, het verslag van het 25-jarig jubileumfeest van Vanderwal & Joosten , NIVRE’s Rendez Vous d’Expertise  en de overstap binnen Aon van Aad van der Pluijm van broking naar claims.