Pals Letselschade start actie ‘De Gevaarlijkste Stoep van Nederland’


Losliggende tegels, uitstekende straatstenen of kuilen in de weg. Soms levensgevaarlijke situaties die vaak niet eens worden aangepakt. Reden voor Pals Letselschade om de actie De Gevaarlijkste Stoep van Nederland te beginnen. “Erger jij je ook zo aan een gevaarlijke stoep? Nomineer ‘m dan nu op degevaarlijkstestoep.nl. En wie weet wordt deze stoep wel uitgeroepen tot de gevaarlijkste stoep van Nederland”, schrijft het letselbureau op haar website.

“Ieder jaar weer lopen veel mensen letsel op door los- of scheefliggende stoeptegels, uitstekende straatklinkers of kuilen in de stoep. Situaties waar helaas vaak niets aan wordt gedaan. En die we bij Pals Letselschade graag willen veranderen.Daarom roepen we iedereen op om De Gevaarlijkste Stoep van Nederland in te zenden. Weet jij een gevaarlijke stoep? Meld ons de locatie, maak er een foto van en stuur dit vóór 5 juli a.s. aan ons op.” Een deskundige jury zal de inzendingen beoordelen en 12 juli a.s. de finalisten bekend maken. In de week van 19 juli laten we vervolgens weten wat De Gevaarlijkste Stoep van Nederland geworden is.

Natuurlijk is dit niet zomaar een leuke actie, vervolgt Pals Letselschade. “ De letselschadespecialisten van Pals willen hiermee aandacht vragen voor de slechte staat waarin onze stoepen soms verkeren. Situaties die ieder jaar weer duizenden ongevallen veroorzaken.We willen het hier dan ook zeker niet bij laten. Zo zullen we de verantwoordelijke gemeenten informeren over de gevaarlijkste stoepen en aansporen deze snel aan te pakken. Ook de nieuwe staatsecretaris van Infrastructuur en Waterstaat zullen we van deze stoepen op de hoogte brengen.

Veelgestelde vragen over deze actie vind je hier?