Overstap Anneke Kooiman naar DUPI meest gelezen bericht in maart; in eerste kwartaal 9% meer lezers

 Vorige maand werd de website van Risk & Business door 38.268  brancheprofessionals bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen. Omgerekend zijn dat er gemiddeld 1.234 per dag.  Dat is het hoogste aantal voor deze maand sinds de start van Risk & Business in 2016 en 6,8% hoger  dan de 35.881 )1.157 per dag) in maart 2020. In de eerste drie maanden van dit jaar bezochten tot dusver 125.969 mensen de website, 9% meer dan de 115.558 bezoekers in dezelfde periode vorig jaar. En dat terwijl het bezoek aan de website vorig jaar al met 30% was toegenomen.

Het artikel over de overstap van ‘de lady van transport’ Anneke Kooiman naar DUPI was met afstand het meest gelezen bericht in maart: ruim 1.500 keer. Het recente overlijdensbericht van Bob Wilken komt met ruim 900 ‘views’ op de tweede plaats, gevolgd door de artikelen over de concessies die EU’s kartelwaakhond eist van Aon en Willis met betrekking tot de voorgenomen fusie, de indiensttreding van Eugene Koster bij Anchor Insurance en de benoeming van Bianka Bol bij Willis Towers Watson.

De Top-10 wordt gecompleteerd door het bericht dat Aon er wereldwijd bij verzekeraars op heeft aangedrongen minder schade-informatie op te vragen, de aangekondigde ontslagen bij de schadeafdeling van Achmea, de benoeming bij Liberty Specialty Markets van Marleen Lemmens tot COO Europe, het in memoriam van Jan Boeren en – ex aequo – de aanstelling van Walter Jurg bij Willis Towers Watson en de twee extra vrije dagen voor Aon-medewerkers met Pasen.