Verrassend: ‘Helmplicht voor scooters en snorfietsers’ meest gelezen bericht in december; opnieuw bezoekersrecord in 2022

Het artikel over de helmplicht voor scooters en snorfietsen per 1 januari  2023 is verrassenderwijs met grote afstand het meest gelezen bericht geworden op de website van Risk & Business. Het artikel werd bijna 1,500 keer gelezen. Met iets minder de helft views volgt de overstap van Bob Reichenfeld en Jord Westerloo bij de Nederlandse tak van Gallagher Re op de tweede plaats. Daarna volgen op korte afstand van elkaar het bericht over de dubbele wisseling van de wacht bij Marsh – Ivo Wansink voor Focko Dorhout Mees Mees en Toine van Male voor Erwin Smit, de overname van Havelaar & Van Stolk door VanBreda en de aanstelling van Annemarie Rosebeek als CCO bij de Alpina Group.

De Top-10 wordt gecompleteerd door de indiensttreding  van Sanne Braun bij QBE Nederland, de versterking van Holland Verkeringsmakelaars met Robart Valk, de nieuwjaarswens van Risk & Business, de benoeming van Bastiaan krol, Roberto Ramdin en Jelmer van Opta  als partner bij Meijers en – ex aequo – de promotie van Paul van der Linden tot Chief Broking Officer bij Raesheren en de benoeming van aanstelling van Sebastiaan Lambalk tot General manager van de Nederlandse vestiging van QBE.

In geheel december werd de website van Risk & Business druk bezocht met 41.321 bezoekers, gemiddeld 1.333 per dag,  met afstand het hoogste aantal ooit in een decembermaand. Vorig jaar december bezochten 37.093 brancheprofessionals de website (1.197 per dag).  Het totaal aantal bezoekers steeg voor het zesde jaar op rij ten opzichte van het jaar ervoor en  kwam in 2022 zelfs voor het eerst boven de half miljoen uit: 504.196, wat neerkomt op gemiddeld 1.381 per dag. Dat is een toename met 6,9% ten opzichte van de 472.115 bezoekers (1.293 per dag).