Uitbreiding personeelsbestand Liberty Specialty Markets meest best gelezen bericht in vierde kwartaal

 

In het vierde kwartaal van 2017 bezochten 45.717 professionals uit de verzekerings- en schaderegelingswereld  de website van het nieuwsplatform Risk & Business. Dat zijn er gemiddeld 497 per dag. Hierdoor kwam het totaal aantal bezoekers in 2016 op 164.038, bijna het dubbele van de 84.151 in 2016.

Het best gelezen bericht in het laatste kwartaal van 2017  was het bericht over de uitbreiding van Liberty Specialty Markets met Jelmer Andela en Saskia Altink. Dit bericht werd maar liefs 786 keer bekeken. Op de tweede plaats volgt de tender van HDI onder expertisebureaus waarbij uiteindelijk Adinex, Arntz | van Helden, Cunningham Lindsey, DEKRA en EMN tot voorkeursleverancier voor expertisediensten werden benoemd. Dit was overigens wel het best gelezen bericht in december. De Top-5 omvat verder  de beëindiging van de samenwerking van Experts in Schade, het artikel over de  de inventariusatie van de Branchegroep Personenschade van het NIVRE over de verharding in de letselschademarkt en bericht dat NN/Delta Lloyd op de coassurantiemarkt actief blijft.

Op de zesde plaats staat het bericht over het overlijden van Joop Waterreus, gevolgd door het verslag van de tweede bijeenkomst van Transport Oude Lichting.  De Top-10 wordt gecompleteerd door het overlijdensbericht van mijn oud-collega Pien Koome, de activiteiten van Cunningham Lindsey op Sint Maarten en een gecombineerd bericht over een groot aantal personalia, onder wie Eddie ter Beest, Gijs de Bruin, Niels Teeuw en Tristanig Verheul.