Overname DMI van beursportefeuille Delta Lloyd meest gelezen bericht   in januari

 

Het bericht over de overname van de beursportefeuille van NN/Delta Lloyd door Dutch marine Insurance (DMI) is met afstand met meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in januari. Het artikel werd maar liefst 677 bekeken. Op de tweede plaats komt de overstap van Armand Hoftijzer van Aon naar NN, gevolgd door  de uitbreiding van het personeelskorps van Liberty Specialty Markets , het plotselinge overlijden van CED- en CVW-manager Peter Kruyt en een blog van Peter Hartman over klimaatverandering. Deze berichten werden alle meer dan 300 keer bekeken.

De Top-10 wordy gecompleteerd door berichten die alle meer dan 200 keer zijn bekeken:  De banencarousse in volle gang rond de jaarwisseling, de personeelsuitbreiding bij de Hanselman Groep, een andere blog van Peter Hartman over verzekerren anno 2018, de joint venture van Bosboon Expertise  en RVJ op brandexpertisegebied.

Overigens werd de site in januari door 16.793 brancheprofessionals  bezocht, na november 2017 (16.926 bezoekers) het hoogste aantal in een maand sinds de start in 2016. Dat komt neer op gemiddeld  542 mensen per dag die de site bezoeken om één of meerdere artikelen te lezen. In geheel 2017 werd de nieuwssite gemiddeld 449 keer per dag bezocht.