Overlijden ‘ervaren schademan’ Marcel Meijering meest gelezen bericht in november

Het bericht over het onverwachtse overlijden van de ervaren schademan Marcel Meijering is met afstand het meest gelezen bericht in de maand november op de website van Risk & Business. Het bericht werd tot dusver ruim 1.500 keer bekeken. Marcel werkte 34 jaar in de verzekerings- en  schaderegelingsbranche, laatstelijk Relatie/Commercieel manager bij Mooijmans & Partners. De benoeming van Jo-Wil Bodewes  als Head of Insurance bij Boskalis komt op de twee plaats met 1.050 views en de ongekend felle NARIM-voorzitter Adri van der Waart over de huidige marktopstelling verzekeraars (bijna 1.000 lezers) op plek 3.

De Top 10-wordt gecompleteerd door (4) de overgang van Rutger van Schaik naar Ergo Industrial, (5) het overlijden van voormalig FERMA-president Jo Willaert, (6) de uitspraken van Peter den Dekker (Philips) over de uitsluitingen van pandemierisico’s, (7) de uitbreiding van Everest Re met drie medewerkers, (8) de versterking van de Ecclesia Group’s positie op de markt met de verwerving van meerderheidsbelang in Sibbing Adviesgroep, (9) het artikel over  het partnerschap van de Hanselman Groep met NN voor expertise Schade & Inkomen en (10) de benoeming van Sabrina  Stoppelenburg als Underwriting Manager Casualty bij Everest Insurance Nederland.    

In november  werd de website van Risk & Business door maar liefst 43.247 brancheprofessionals  bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, wat neerkomt op gemiddeld 1.442 bezoekers per dag. Dat is ruim 20% meer  dan de 35.884 (1.196 per dag) bezoekers vorig jaar november. Slechts één keer in de historie werd de website van Risk & Business vaker bezocht, in januari van dit jaar (45.215). In de eerste elf maanden van dit jaar werd de website bekeken door 420.123 personen, ca. 33% meer dan de 315.621 bezoekers in dezelfde periode in 2019.