Nieuwe mijlpaal: Kwartmiljoenste bezoeker voor Risk & Business

Afgelopen heeft de website van Risk & Business zijn 250.000ste bezoeker mogen verwelkomen sinds de start in januari 2016. In het eerste jaar bezochten 84.151 professionals uit de verzekerings-, schade- en rikmanagementwereld het nieuwsplatform voor de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt. Het afgelopen jaar werd dat aantal bijna verdubbeld naar 164.038 bezoekers, bijna 450 per dag (inl weekends).

Volg ons op Twitter en meldt u aan voor nieuwsbrief

De waardering voor het actuele nieuws en de achtergronden op de website, de twee keer per week verschijnende nieuwsbrief en het maandelijks verschijnende digitale magazine is hoog. Bovendien vertoont het aantal lezers nog altijd een stijgende lijn.

Wilt u meteen op de hoogte worden gebracht van het allerlaatste nieus op Risk & Business? Volg ons dan op twitter. Ontvangen u en/of uw collega;s de nieuwsbrief en het magazine nog niet? Geeft het aan hen door. Aanmelden kan eenvoudig via de website www.riskenbuisness.nl of via een mail naar info@riskenbusiness.nl. Dan zorgen wij ervoor dat zij voortaan de informatie automatisch in hun mailbox ontvangen.

 

Jan van Stigt Thans

Vakjournalist en initiatiefnemer

 

 

 

J