Nieuwe editie Risk & Business Magazine verschenen

Vandaag is de tweede editie verschenen van Risk & Business Magazine in 2019. In de 24 pagina’s tellende uitgave vertelt Sharon van Herel onder meer over haar eerste jaar aan het roer bij HDI Global Se, de inspanningen om vooral de brandtekening weer rendabel te maken en haar visie op de zakelijke schadeverzekeringsmarkt. Daarnaast belicht het jongste RvB-lid in de branche – Bob de Bruijn van Van Ameyde – de ambitieuze groeiplannen van zijn bedrijf  – met 50% in drie jaar – en licht Ronald Koster (Burghgraef van Tiel & Partners) de onlangs gepubliceerde visie toe over de risico’s van lithium batterijen en de richtlijnen voor een veilige opslag hiervan.

De uitgave telt daarnaast interviews met de vier ‘founding fathers’  van de Branchevereniging NLE , die terugblikken op het ontstaan en de belangrijkste wapenfeiten,  met Bernardo Walta van de Goudse over de markt voor zakelijke schadeverzekeingen en met Willeke de Weerd over het werk van de PE-commissie van de SAR, goed voor meer dan 200 PE-bijeenkomsten per jaar. De tweede editie van het magazine wordt gecompleteerd door verslagen van het derde Dutch Removal Event van RVJ BosBoon en het mini-seminar van de SAR over de Brexit en met blogs van Rob Meershoek (Dolmans calamiteiten Diensten) over innovatie in het schadeherstel en van Pascal Millaire (CEO Cuber Cube) over de vooroordelen over de cyberverzekering in de cybersecuritybranche.

De volledige uitgave van het Risk & Business Magazine vindt u hier: https://www.riskenbusiness.nl/wp-content/uploads/2019/03/RB_2_2019.pdf