Nieuwe editie Risk & Business Magazine verschenen

Vandaag is de derde editie verschenen van Risk & Business Magazine in 2019. In de 28 pagina’s tellende uitgave vertelt David Sanderse, de nieuwe CEO van Marsh, dat Marsh en Mercer zakelijke klanten meer geïntegreerde oplossingen gaan bieden en blikt Brenda Reinders terug op 31 jaar Stichting Salvage en ziet zij voor de toekomst verdere  uitbreidingsmogelijkheden qua dienstverlening.

De nieuwe uitgave telt daarnaast interviews met Rob van Erp over de uitgelezen kans voor de adviseur om zich te profileren als volwaardig gesprekspartner van de ondernemer op het gebied van risicomanagement, met Simen Zuidema en Hendrik-Sipke van der Land (Crawford Drachten) over schade-expertise in Noord-Nederland en met Arthur van Essen( AGCS Nederland) over de uitkomsten van de Allianz Risk Barometer 2019.

In het nieuwe magazine staan verder bijdragen van Walter Dekkers (Van Ameyde Marine) over de nieuwe zwavelnorm scheepsbrandstof die kan leiden tot toename disputen  over brandstofkwaliteit, van Burghgraef van Tiel & Partners over onveiligheid door  installatiefouten bij zonnepanelen en van Jan Dirk de Kruijff (Apresa) over de belangrijkste kunstbeurs ter wereld. De uitgave wordt gecompleteerd door een verslag  van het VVP-event over verzekerbaarheid en van zes bijeenkomsten tijdens het Rendez Vous d’Expertise.

De volledige uitgave van het Risk & Business Magazine vindt u hier: 
https://www.riskenbusiness.nl/wp-content/uploads/2019/05/Magazine_riskenbusiness_3_2019.pdf