Nieuw maandrecord: Bijna 48.000 bezoekers in januari; reactie OvFD op AFM-bericht aflossingsvrije hypotheek reactie meest gelezen bericht

In januari bereikte Risk & Business een nieuw bezoekersrecord: 47.994 brancheprofessionals bezochten de website voor één of meerdere artikelen, gemiddeld 1.548 bezoekers per dag. Daarmee is het oude record, daterend uit januari 2020 van 45.215 berichten (1.459 per dag) uit de boeken.

De reactie van de OvFD op het AFM-bericht over de aflossingsvrije hypotheek is met 2,430 views het meest gelezen bericht, gevolgd door het overlijdensbericht van Aron Kennis (2.030). Op ruime afstand volgen de berichten over het vertrek van Arthur van Essen bij AGCS (> 1.300), het overlijden van Ellis Kuiper en de overstap van Hans Pels Rijcken naar Rabo Assurantie Makelaardij (beiden ca 1.200).

De Top-10 wordt gecompleteerd door het overlijdensbericht van Dik van Velzen (NIBE-SVV), de benoeming van Bastian Krol bij Meijers, de overstap van Jaap Gispen en Frank van de Korput van Starstone naar Blaak Underwriting, de wisseling van de wacht bij BELFOR (Vincent Talle neemt directeurszetel over van Leo Mulder) en de versterking van het Property-team met de ervaren Christel van den Berg.