coeo Incasso nieuwe naam van CIB Incasso

Centraal Invorderings Bureau (CIB) verandert per 10 januari 2022 haar bedrijfsnaam in coeo Incasso. De naamsverandering in zowel Nederland als België is het gevolg van de aansluiting bij de internationale coeo Group en de internationale koers die deze creditmanagementorganisatie vaart. Met de wijziging wil coeo Incasso (spreek uit als: kooweejoo incasso) dezelfde uniformiteit en herkenbaarheid uitstralen voor al zijn partners in binnen- en buitenland.

Uniforme uitstraling binnen internationale incassogroep
CIB kondigt de naamsverandering vandaag aan en gebruikt de nieuwe naam voortaan in de communicatiemiddelen. De oude naam zal vanaf maandag 10 januari 2022 definitief niet meer gebruikt worden op de website, het portaal en overige communicatiemiddelen. Eerder dit jaar veranderde CIB al de kleuren van de huisstijl na de toetreding tot de coeo Group.

Voor de klanten van coeo Incasso verandert verder niets, zij kunnen rekenen op dezelfde service en contact met de vertrouwde contactpersonen van de organisatie. Roman Berkhout en Niels de Peuter, Managing Directors van coeo Incasso, over de naamswijziging: “Met de aansluiting bij de coeo Group in 2020 is onze focus nog meer gericht op onze internationale dienstverlening, met name binnen Europa. Onze dienstverlening stopt namelijk lang niet meer aan de landsgrens. Onze naamsverandering is dan ook een logische stap. In alle landen waar we actief zijn, dragen we dan dezelfde visie en werkwijze uit. Het feit dat we in Europa als groep dezelfde naam hebben en herkenbaar zijn voor onze klanten, getuigt volgens ons van een professionele uitstraling.”