Blog Peter Hartman best gelezen bericht in april

De blog van Peter Hartman ‘Schadeverzekeringen niet cyberproof’ is het best gelezen nieuwsbericht in april op de website van Risk & Business. Op de tweede plaats volgt het bericht van afgelopen week dat de rechtbank Rotterdam voormalig HDI-topman Gerd Mattke een gevangenisstraf heeft opgelegd van 3,5 jaar.

De Top-5 wordt gecompleteerd door het bericht dat Jeroen van de Mortel mede-eigenaar is geworden van Context BV, het verslag over de Rendez Vous d’Expertise en het artikel waarin NARIM-voorzitter Adri van der Waart wijst op de verhardende verzekeringsmarkt.

Tot de tien meest gelezen berichten horen daarnaast de berichten over de relatiebijeenkomst van TOP Expertise op de Euromast, de verdere groei van Transport Oude Lichting (TOL), de komst van een nieuw platform van Saltrex (Saltrex Waste), nieuwe benoemingen bij Aon (Mariëlle van de Weijenberg en Milan Babin) en over een speldje voor 55 jubilerende NIVRE Regoister-Experts.

De website van Risk & Business werd in april door 25.614 bezoekers geraadpleegd voor één of meerdere artikelen. Dat is bijna een kwart meer dan in april 2018 en komt gemiddeld neer op 854 bezoekers per dag (708). In de eerste vier maanden van dit jaar werd de website bezocht door ruim 109.000 schade-, verzekerings- en riskprofessionals, (gemiddeld 910 per dag), bijna 60% meer dan de iets meer dan 70.000 in dezelfde periode vorig jaar