Benoeming Anne-Maria van Leeuwen bij INSHUR en start samenwerking met Van Ameyde meest gelezen bericht in december

Het artikel over de benoeming Anne-Maria van Leeuwen bij INSHUR, het digitale platform voor  taxiverzekeringen,  en de start van de samenwerking met Van Ameyde, is in de maand december met bijna 650 views het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business.  meest gelezen bericht in december. De samenvatting van het interview met Hans Taal (Marsh) over de eerste editie van de Nationale Benchmark Schadeverzekeringen van zijn bedrijf en over de harde verzekeringsmarkt volgt op korte afstand op plek 3 en het overlijdensbericht van Frank Wassenaar, riskengineer bij Zurich Benelux op de derde plaats.

De Top 10-wordt gecompleteerd door (4) het in memoriam van Andre van den Blink (HDI Global SE), (5) de benoeming van VIVAT’s Edwin Grutterink  tot CEO bij ABN AMRO Verzekeringen,  (6) het onderzoek van EU’s  anti-mededingingswaakhond naar de voorgenomen krachtenbundeling van Aon en Willis Towers Watson, (7) het artikel dat u Burghgraef van Tiel & Partners  met ‘Grote Testdag’ en tweetal stappenplannen verzekerbaarheid daken met zonnepanelen wil aantonen, de oprichting van de raden van Commissarissen bij NLG, (9) het staken van de activiteiten van het maritieme expertisebureau Lokker & Reitsma Register Experts en (10) ex aequo het winnen van FERMA’s Rising Star of the Year door Rohini de Waard (Vopak) en het bericht dat het nieuwe  assuradeurenbedrijf ‘i4e’ en Climbel (risk engineering) boven verwachting groeien vanuit nieuw kantoor in Bergambacht.

In december  werd de website van Risk & Business door maar liefst 33.923 brancheprofessionals  bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, wat neerkomt op gemiddeld 1.094 bezoekers per dag. Dat zijn er 599 (1,8%) meer  dan de 33.324 (1.075 per dag) bezoekers vorig jaar december. In elke maand was het aantal bezoekers dit jaar hoger dan vorig jaar. Met 454.068 bezoekers (gem. 1.241 per dag) werd voor het vierde jaar de website vaker bezocht dan het jaar ervoor. In vergelijking met 2019 brachten 103.580 meer brancheprofessionals een bezoek aan de website, een toename met 29,6%.