Aanstelling Jeroen Salz bij Howden vorige week meest gelezen bericht; hoogste aantal bezoekers in februari ooit

De aanstelling van Jeroen Salz als directeur bij Howden is het meest gelezen bericht in de maand januari met bijna 1.800 views. De krachtenbundeling van HDI en ARAG is bijna 1.300 keer bekeken en komt op de tweede plaats, gevolgd door het bericht over de nieuwe functie van Marc van Nuland bijAon, de overstap van makelaar Dimitri Molenkamp van Meijers naar Anchor Insurance en het optreden van schade-expert in zowel het NOS Journaal als Lucky TV.

De Top-10 wordt gecompleteerd  door de over stap van schade-expert Rene Dow naar HBS Expertises,  de nieuwe internationale topfunctie van Lars Springeling bij Chubb, de benoeming van Saskia Luyks bij Marsh, de driedubbelslag van HDI op de arbeidsmarkt met komt Frank van de Korput, Romijn en Rik Bezem en de opzet van een EB-afdeling bij Howden door de komst van Bas Gortworst en Anneloes Ooms.

Vorige maand werd de website van Risk & Business door 40.799.  brancheprofessionals bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, gemiddeld 1.457 per dag. Dat is het  hoogste aantal bezoekers van de website in februari sinds de start van Risk & Business in 2016 en 2,8% hoger dan de 39.707 bezoekers (1.418 per maand).