Magazine-artikel SAA Verzekeringen meest gelezen bericht in mei

De samenvatting van het Magazine-interview met Rob Noordzij, Marc Grandia en Armand Lans van    SAA Verzekeringen is het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in de maand mei. De overstap van Martien Poppe van Starr Companies  naar AGCS volgt op plek 2, gevolgd door de berichten over nieuwe aanstellingen bij NN Beurs, de rechtszaak die Britse voetbalclubs aanspannen tegen verzekeraars over bedrijfsonderbrekingsclaims en de benoeming van Arnoud Bos in een nieuw gecreëerde functie bij HDI Global SE.

De Top-10 wordt gecompleteerd  door het in memoriam van Cees Hensen, de samenvatting van het magazine-artikel over de beursgang van SUREbusiness, de benoeming van Fred Koek bij RSA Nederland en de terugblik van Sedgwick op haar internationaal Marine-event. De tiende plaats wordt gedeeld door het bericht over de eerste werkdag van Stefan Weda bij WTW en de samenvatting van het magazine-interview met Ton Stalenhoef en opvolger Bastiaan Krol van Meijers

Vorige maand werd de website van Risk & Business door 35.860 brancheprofessionals bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, gemiddeld 1.157 per dag. Dat is iets (1,8%) meer  dan de 35.258 bezoekers (1.137 per dag) vorig jaar mei. In de eerste vijf maanden van dit jaar werd de website van Risk & Business door 204.066 personen bezocht, 0,9% meer dan de 202.315 in dezelfde periode vorig jaar.